02 oktober, 2009

Jonas vid pennan

En väl kontrollerad första halvlek där Joaquin hade två pressade skott i utsidan av burgaveln och ett pressat skott i stolpen innan Peter kunde göra 1-0. Motståndarna kunde göra 1-1 på en hårt dömd straff innan dommar´n blåste av för halvtid. Vi kände dock redan då att dom skulle ha svårt att stå emot i längden. Efter paus kunde först Peter göra sin andra strut för kvällen och sedan Joaquin göra 3-1. Motsåndarna hade svårt att skapa några riktiga farligheter. Backarna tog hand om det mesta och det farligaste läget i andra halvlek var en frispark där vår målis stod välplacerad och kunde stöta bort. BK Skälvan hade bud på mer innan matchen var slut. På det hela taget en välgodkänd insats mot ett av seriens svagare gäng.